KIDS EN TRIPS

Blog van een jong gezin dat niet al te graag thuiszit. We vullen onze dagen met uitstapjes in eigen land en ver daarbuiten. Volg hier onze avonturen…

‘t Zeezotje: eerlijk en lekker!

‘t Zeezotje: eerlijk en lekker!

 

Soms moet een restaurant of brasserie niet veel doen om kindvriendelijk te zijn. Wat ons betreft is ‘t Zeezotje in Oostende zo een locatie. Ondanks dat er geen afzonderlijke speelhoek is, gaan we hier toch zeer regelmatig naartoe met onze kindjes van 3 en 5 jaar. ‘t Zeezotje is zo’n plek, waar je je onmiddellijk thuis voelt, ook al komt je er voor het eerst. De bediening en het eten zijn respectievelijk vriendelijk en lekker, maar vooral 100% eerlijk. Misschien is dat wel iets typisch voor Oostende.

In het restaurant heerst vooral een levendige, maar absoluut niet storende sfeer. Dit zorgt ervoor dat je niet onder je tafel hoeft de kruipen als er eentje uit je kroost even wat te veel lawaai maakt. In ‘t Zeezotje kan dat zonder de andere gasten te veel te storen. Het restaurant krijgt ook extra punten door de kleurpotloodjes en de collectie kleur- en puzzelboeken die aanwezig zijn. Natuurlijk is er ook een apart kindermenu en zijn er ook kinderstoelen ter beschikking.

Voor de ouders heeft het ‘t Zeezotje een zeer uitgebreide kaart. Mijn favoriet is de EntrecĂ´te, terwijl de vrouw bijna altijd voor de Pasta Amatriciana kiest.
Bistrot ‘t Zeezotje
Bonenstraat 17 (Vissersplein )

8400 Oostende
Tel : 059 70.48.58
www.zeezotje.be

Leave a Reply

Your email address will not be published.