KIDS EN TRIPS

Blog van een jong gezin dat niet al te graag thuiszit. We vullen onze dagen met uitstapjes in eigen land en ver daarbuiten. Volg hier onze avonturen…

Zandvoort: dag 1

Na een goeie 3 uurtjes in de auto met 2 meer dan flinke kids waren we er. Centerparcs Zandvoort … Veel kunnen we er nog niet van zeggen want we hebben hier nog niet veel gezien behalve onze cottage. We hebben een Vip cottage, die is aangenaam en alle nodige dingen zijn aanwezig. Dit park is nog niet zolang onder Centerparcs (vroeger Sunparks) en dat merk je toch. Verfrissing van de huisjes zou toch wel op zijn plaats zijn. Ramen die net niet helemaal dichtgaan, een heel donkere badkamer met nogal luidruchtige luchtafvoering, een kale saunakamer,… Het zijn misschien details maar eens in orde maakt het alles toch een beetje gezelliger.

Over de mensen hier valt in elk geval zeker niet te klagen. Het ontvangst bij het binnenrijden, het onthaal aan de receptie, het personeel aan de fietsenverhuur en in het supermarktje, allemaal zijn ze even vriendelijk en spontaan.

Ook in het restaurant “Ladychef” waar we deze avond gingen eten waren ze supervriendelijk. Het restaurantje gerund door dames ligt op nog geen kilometer van ons huisje. Met onze gehuurde fietsen dus op ideale afstand. De kinderen voor het eerst in zo’n fietskar achter de fiets. Dit vonden ze hilarisch dus groot amusement in dat bakje.

Ondanks dat ze bij “Ladychef” volgens ons niet zoveel kleine kinderen over de vloer krijgen, waren ze echt wel heel kindvriendelijk. Een kinderstoel, kleurpotloden, snoepjes, een cadeautje omdat ze hun bordje flink hadden opgegeten, echt hun uiterste best hebben ze gedaan. Wij als ouders hebben dan ook genoten van gezellig avondje op restaurant met enorm lekker eten en vooral ook heel lekkere wijn. Want dat is natuurlijk ook het voordeel van met de fiets op restaurant gaan 😉

Op het programma stond normaal ook nog een spelletje bowlen maar aangezien het later is geworden dan verwacht en de kinderen na een lange dag toch redelijk vermoeid waren, hebben we de avond afgesloten met een klein fietstochtje langs het strand. De kids liggen nu in bed, elk in hun eigen kamer (zalig), en mama en papa genieten van een laatste glaasje voor de tv.

Morgen weer een nieuwe drukke dag!

Leave a Reply