KIDS EN TRIPS

Blog van een jong gezin dat niet al te graag thuiszit. We vullen onze dagen met uitstapjes in eigen land en ver daarbuiten. Volg hier onze avonturen…

VERGANE GLORIE

Ik kon me er nog iets van herinneren uit mijn kindertijd: dolfijnen & best een leuk pretpark… Dus trokken we er op een modale zondag op uit naar Boudewijnpark. De ontgoocheling begon al redelijk snel, want impulsief als we zijn, hadden we de ticketprijs niet nagekeken en betaalden we dus € 23.5 per volwassenen. Gelukkig mochten kinderen onder 1m gratis binnen.

Value for money

De ticketprijs schepte toch enige verwachtingen over het park, dus begonnen we met goeie moed. Eerst even checken wanneer de dolfijnshow was (16.00 uur) en dan konden we verder. We zagen een leuke vogelshow die onze oudste best kon smaken en gingen ook naar een educatiemoment met zeeleeuwen. Dat laatste vond hij iets minder boeiend en na een goeie 5min. wou hij naar de speeltuin. Het lijkt me niet echt zinnig om een beschrijving te geven hiervan, want onderstaande foto zegt volgens mij genoeg…

Deze foto is ook tekenend voor de rest van de attracties. Boudewijn park voelde aan als een pretpark op pensioen, het miste leven, dynamiek en vooral vernieuwing. Gelukkig was er op het einde van de dag nog een mooie dolfijnshow die toch nog één en ander goed kon maken.

What’s for dinner?

Het eten in Boudewijnpark vonden wij nogal duur voor wat het was. We kozen er dan ook snel voor om even naar de Quick in Brugge te rijden. Gelukkig bespaarde ons dat € 6 parkinggeld. Toen we aankwamen stond de slagboom open langs beide kanten, toen we na de lunch terugkwamen stond hij toe met vermelding van de prijs. Wij kozen dan maar wijselijk om buiten gratis te parkeren.

Doen of niet?

Als je het mij vraagt een moeilijke keus. De dolfijnshow is echt wel super voor de kids, maar de rest van de dag maakte het voor ons toch een afknapper. Ik zou het park aanraden om ofwel te investeren, ofwel om zich te focussen op de dolfijnshow en de rest te laten voor wat het is.

Onder het motto: “we durven het ook zeggen als het minder is!”

4 thoughts on “VERGANE GLORIE

  1. I’m not sure where you’re getting your information, but great topic.
    I needs to spend some time learning more or understanding more.
    Thanks for great information I was looking for this info
    for my mission. 0mniartist asmr

Leave a Reply

Your email address will not be published.