KIDS EN TRIPS

Blog van een jong gezin dat niet al te graag thuiszit. We vullen onze dagen met uitstapjes in eigen land en ver daarbuiten. Volg hier onze avonturen…

Boekvoorstelling Trek je plan op vakantie – Antwerpen

Boekvoorstelling Trek je plan op vakantie – Antwerpen

Vorige vrijdag werd in Trunk & Co in Antwerpen het nieuwe boek van Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde voorgesteld. Beide heren zijn onder andere bekend van hun deelname aan Topstarters op één en de opstart van WASBAR. Met “Trek je plan op vakantie” brengen ze, na “Trek je plan” en “Hou je manieren” ondertussen al hun derde boek uit.

Geen traditionele reisgids

Trek je plan op vakantie is het ultieme “do it yourself” boek voor tijdens je reizen. Je maakt met behulp van locals je eigen reisgids en zorgt zo voor de ultieme reiservaringen. Geen platgereden paden of zogenaamde “hidden secrets” uit bekende reisgidsen, je doet het gewoon zelf. Je leert er niet alleen anders door reizen, het boek is ineens ook ideaal om je ervaringen bij te houden en later te delen met vrienden.

Trek je plan op vakantie

Trek je plan op vakantie is natuurlijk heel wat meer dan een invulboek. Dries en Yuri geven je eerst heel wat handige tips omtrent inpakken, je manieren houden op het vliegtuig, budgetvriendelijk boeken of het ultieme tijdverdrijf op de luchthaven. Handig en speels, niet te serieus, maar toch verdomd nuttig.

Schermafbeelding 2016-03-06 om 10.18.32 Schermafbeelding 2016-03-06 om 10.18.06Je eigen “Trek je plan op vakantie” ligt vanaf nu in de winkel. Wil je hem, zoals ons, gesigneerd, en met een gepersonaliseerd bagagelabel? Klik dan snel hier voor de signeersessies in verschillende Standaard Boekhandels in Vlaanderen. Op 26 maart zijn Dries en Yuri te gast in de Kapellestraat in Oostende.

Trek je plan op vakantieAntwerpen

We profiteerden van de boekvoorstelling om er een kleine #tripszonderkids van te maken. Slapen deden we in Hotel Leopold. Een viersterrenhotel met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding in het centrum van Antwerpen. De bedden waren zalig, de service meer dan vriendelijk en het ontbijt een absolute aanrader.

‘s Avonds gingen we eten in het Felix Pakhuis vlakbij het MAS. Ondanks het schitterende kader werden de verwachtingen hier niet helemaal ingelost. We gingen voor een rustig diner zonder kids, maar het hoofdgerecht werd al enkele minuten na het aperitief geserveerd (bye bye fles rode wijn). Het eten was zeker niet slecht en het kader was top, maar het had allemaal wat rustiger en sfeervoller kunnen zijn.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.