KIDS EN TRIPS

Blog van een jong gezin dat niet al te graag thuiszit. We vullen onze dagen met uitstapjes in eigen land en ver daarbuiten. Volg hier onze avonturen…

Trampolinepark Jumpsky in Lochristi

Trampolinepark Jumpsky in Lochristi

Sinds een half jaar is er in Lochristi bij Gent een nieuw trampolinepark, het eerste van België. Met een turnende dochter konden we niet anders dan JumpySky eens gaan testen. Dus vertrokken we op een vrijdagnamiddag na school onmiddellijk richting het trampolinepark in Lochristi.

Je kan niet zomaar onmiddellijk beginnen springen na aankomst. Elk half uur begint er een nieuwe sessie waarop je kan instappen. Voor de veiligheid is het verplicht om speciale anti-slip sokken te kopen die je daarna mee naar huis kan nemen voor een volgende keer. Ook krijg je eerst de nodige uitleg rond veiligheid van één van de aanwezige jumpmasters over wat mag en wat niet mag.

JumpSky - Lochristi

Daarna kan het springplezier beginnen. Een uur of meer op een trampoline lijkt misschien lang, maar JumpSky is heel wat meer dan een gewone trampoline. Het park bestaat uit enkele verschillende zones:

De trampoline zone

Deze zone bestaat uit verschillende opeenvolgende trampolines, kleine hindernissen en wanden waar je tegen kan afzetten. Ideaal dus om van trampoline naar trampoline te springen of je salto’s te showen eens je ze onder de knie hebt.JumpSky - Lochristi

Bal-zones

Je kan in JumpSky zowel al springend je basketbal skills testen als een spelletje dodgeball spelen met je vrienden. Al springend kan je de ballen proberen te ontwijken.
JumpSky - Lochristi

Stuntzone

De stuntzone bestaat uit heel wat verschillende elementen. Je kan de zotste sprongen proberen in de foampit. Hier land je gegarandeerd super zacht.  Voor de waaghalzen is er ook een luchtkussen waar je van 2 of 3 meter hoog kan inspringen. Op een slackline kan je je evenwicht testen en met de high-performance trampolines kan je zelfs tegen de muren oplopen.
JumpSky - Lochristi
JumpSky - Lochristi

In totaal bestaat JumpSky uit meer dan 2000 m2 springplezier. De kinderen waren na een uurtje nog niet uitgesprongen, maar wij waren bekaf. Ze zien ons zeker nog terug in Lochristi, maar de volgende keer kijken mama en papa vanuit de cafetaria.

Praktische info: JumpSky – Trampolinepark

JumpSky Belgium
Catalpa Sportcomplex
Koning-Albertlaan 2, 9080 Lochristi

Website: klik hier