KIDS EN TRIPS

Blog van een jong gezin dat niet al te graag thuiszit. We vullen onze dagen met uitstapjes in eigen land en ver daarbuiten. Volg hier onze avonturen…

Thomas de Trein in Oostende (Win tickets!!!)

We hebben hier thuis 2 ongelooflijke Thomas Thomasde Trein fanaten. Geef ze een treintje en zij vertellen de naam en wat die trein juist doet… Er is de voorbije jaren dan ook een zeer mooie treincollectie opgebouwd die wekelijks minstens één keer helemaal wordt opgesteld in ons huis. De moeite om eens te komen kijken.

Vorig jaar zijn we naar de Thomas de Trein-musical geweest in Antwerpen. De reacties van onze kindjes toen ze een bewegende Thomas zagen was onbeschrijfelijk. Ons enthousiasme was dan ook zeer groot toen we zagen dat de nieuwe musical van Thomas de trein op 14 februari speelt in Kursaal Oostende. Het verhaal van “Thomas en de schat” is bovendien helemaal op het lijf geschreven van de Stad aan Zee:

Het is zomervakantie op Sodor en het eiland wordt druk bezocht door toeristen. Maar Thomas en Percy hebben geen vakantie dit jaar. Zij hebben van de Dikke Controleur de taak gekregen om toeristen rond te rijden tijdens Sodor’s Piratentoer. Ergens op het eiland ligt namelijk een oude piratenschat verborgen, maar niemand weet precies waar. Als Thomas plotseling een echte schatkaart vind, besluit hij op zoek te gaan. Zal het hem lukken om de schat te vinden? Of veroorzaakt hij weer een hoop chaos en vertraging?

Win!Win!Win!

Via kidsentrips.be kan je een duoticket winnen voor de vertoning van 13:30 in Kursaal Oostende. Hoe?

  1. Like onze facebook pagina: http://www.facebook.com/kidsentrips
  2. Post voor zondag 3 februari 2013 een bericht met “Ik wil naar Thomas de Trein in Kursaal Oostende!”

Maandag zal een onschuldige kinderhand de winnaar kiezen.

Meer informatie:
Kursaal Oostende
WebsiteFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.