KIDS EN TRIPS

Blog van een jong gezin dat niet al te graag thuiszit. We vullen onze dagen met uitstapjes in eigen land en ver daarbuiten. Volg hier onze avonturen…

Theater aan Zee: ook voor kinderen

Theater aan Zee: ook voor kinderen

Theater aan Zee in Oostende viert dit jaar zijn 20ste editie. Het grootste theaterfestival van België brengt een mix van aanstormend talent met gevestigde waarden op avontuurlijke locaties doorheen gans de stad. Wat je misschien niet wist, is dat er ook voor de kleinsten onder ons heel wat te beleven valt.

Het familiepark

Van 30 juli tot en met 6 augustus neemt het #TAZ familiepark het Oostendse Leopoldpark in. In samenwerking met poppentheater FroeFroe wordt er de hele week geprogrammeerd voor kinderen van alle leeftijden. Er is niet alleen theater te zien, maar ook muziek met onder andere onze favoriet De Piepkes en Jan De Smet (Steek je vinger in de lucht). Gedurende de hele week is er ook een vast aanbod van alternatieve attracties en spelletjes. Verwacht je hier aan de bangelijke kermismolen en een heus fietssalon.

Volledig programma #TAZ familiepark: Klik hier

Maar er is meer…

Ook in het volledige #TAZ programma zitten nog enkele pareltjes die je perfect met je kinderen kan gaan bezoeken. Wij gaan met Kamiel alvast naar “Hoe de grote mensen weggingen en wat er daarna gebeurde” van Theater Artemis en Het Zuidelijk Toneel.  In dit stuk geschikt voor kinderen van 8 jaar spelen kinderen de hoofdrol, want de grote mensen gaan weg… Voor de iets oudere kinderen is er ook nog Het Hamiltonpaleis van HETPALEIS / Sontag (+13 ) en Priemgetal van Theater Artemis (+11).

Praktische info:
Theater aan Zee
28/07  > 06/08
Oostende
www.theateraanzee.be