KIDS EN TRIPS

Blog van een jong gezin dat niet al te graag thuiszit. We vullen onze dagen met uitstapjes in eigen land en ver daarbuiten. Volg hier onze avonturen…

So Cute: Unieke jurkjes op kindermaat

So Cute: Unieke jurkjes op kindermaat

So Cute is een Nederlands kinderkledingmerk te herkennen aan de zachte kleurtjes, handgemaakte details en aan het gebruik van luxe bruidsstoffen zoals kant en satijn. De ontwerpen van So Cute! zijn net even anders, gebaseerd op de laatste modetrends en ze zijn vooral niet tuttig.
Untitled

Omdat Lilou dit jaar haar eerste communie doet en nogal goed weet wat ze wil, brachten we een bezoek aan de winkel van So Cute in Eindhoven. We werden hier vriendelijke onthaald en Lilou mocht meteen doen wat ze het allerliefste doet: jurkjes kiezen en passen. In de winkel hangen een heleboel verschillende kleedjes, maar het leuke is dat je ze zelf kan aanpassen naar wens. De jurkjes worden immers op maat gemaakt. Zo ben je zeker dat je dochter met een uniek stukje rondloopt.
Untitled

Leuk is ook dat Esther de Zeeuw, zo noemt de dame van So Cute, zich helemaal niet opdringt. Onze dochter kon helemaal zelfstandig kiezen wat ze wou en kreeg af en toe wat leuke tips om het geheel af te maken.

Eens het kleedje gekozen was, werd Lilou helemaal opgemeten om te zorgen dat haar communiejurkje optimaal past. Binnen een kleine maand is haar kleedje klaar en wordt het opgestuurd naar huis. Spannend! Maar zeker het tripje naar Nederland waard.

So Cute

Ruysdaelbaan 7B
5642 JJ
Eindhoven
Nederland
06-25193026 (ook bereikbaar via Whatsapp)
Email: info@socutefashion.com
Website: www.socutefashion.com
Untitled
Untitled