KIDS EN TRIPS

Blog van een jong gezin dat niet al te graag thuiszit. We vullen onze dagen met uitstapjes in eigen land en ver daarbuiten. Volg hier onze avonturen…

Sneak Preview: Ratatouille The Adventure – Disneyland Paris

Sneak Preview: Ratatouille The Adventure – Disneyland Paris

De afgelopen 2 dagen kregen we de kans om als één van de eerste bezoekers de nieuwe Disneyland Paris attractie rond Ratatouille te testen. Deze nieuwe attractie “Ratatouille The Adventure” bevindt zich in de Studio’s achter het Toy Story gedeelte.

In deze “ride” kruip je als het ware in de huid van Remy en Emile, de hoofdrolspelers uit de film. In een volledige 4D-belevenis waan je jezelf in de film en loop je door de keuken en het restaurant. Er wordt slim gebruikgemaakt van geur-technologie om de beleving compleet te maken. Je ruikt de Ratatouille in de keuken en de appelsienen in de frigo. Deze 4D-beleving gaat veel verder dan wat wij tot hiertoe hadden gezien. Je zit niet in een stoeltje naar een film te kijken, maar je loopt effectief in het prachtige decor.

Meer weten:

Naast “Ratatouille The Adventure” kon een restaurant natuurlijk niet ontbreken in dit deel van het park. “Bistrot Chez Rémy” is een restaurant met net dat tikkeltje meer dan de andere in Disneyland. Het decor brengt je tot in de puntjes in de “Ratatouille”-sfeer.. Je hebt er een interessante menu met verschillende gerechten. Bij het hoofdgerecht (vis of vlees) wordt er natuurlijk hemelse ratatouille geserveerd.

Dank aan Disneyland Paris Belgium voor deze kans en uiterst fijne trip.

One thought on “Sneak Preview: Ratatouille The Adventure – Disneyland Paris

Leave a Reply