KIDS EN TRIPS

Blog van een jong gezin dat niet al te graag thuiszit. We vullen onze dagen met uitstapjes in eigen land en ver daarbuiten. Volg hier onze avonturen…

Simply You box by Carrefour

Simply You box by Carrefour

We hebben hier thuis last van het “overvolle” agenda syndroom. Dit syndroom is niet te wijten aan een te drukke agenda van mama of papa, maar vooral van onze kroost die er enkele hobby’s op na houdt. Kamiel is wekelijks goed voor 3,5 uur waterpolo, 2 uur notenleer, een uur drumles en tijdens de lente en zomer komt er ook nog eens een surfnamiddag bij. Gecombineerd met het helse schema van Lilou – lees: 9 uur turnen (volgend jaar 12), 2 uur dansles en een uurtje muziek – zijn vrije en rustige avonden een zeldzaamheid.

Terwijl de kinderen ‘s middags al een heerlijke maaltijd krijgen, was het voor ons meestal behelpen. De zin om ingewikkelde zaken te koken ontbreekt vaak waardoor we regelmatig voor een take-away maaltijd gingen. Tot nu…

Carrefour kwam onlangs met de Simply You Box op de markt. Een concept dat vergelijkbaar is met de andere maaltijdboxen, maar toch helemaal op ons lijf geschreven! En wel om deze redenen:

  • Lekker simpel! Zowel mijn vrouw als ik zijn geen hobbykoks en hebben daar ook de ambitie niet toe. Bij alle andere maaltijdboxen die we reeds testen kwam er toch nog altijd een hoop kuiswerk aan te passen en waren de nodige kookskills nodig om alles tot een goed einde te brengen. De Simply You Box van carrefour maakt het allemaal niet te moeilijk: rechttoe en rechtaan lekkere maaltijden die snel en makkelijk te bereiden zijn.
  • Afhalen in de winkel! Deze reden zal voor velen bizar klinken, maar het is voor ons zoveel handiger om onze box op te halen terwijl we op de baan zijn om één van onze kinderen ergens af te zetten, dan om thuis te zitten wachten. We hebben ook vaak zin in een onverwacht tripje, dus het is altijd moeilijk om te voorspellen wanneer we juist thuis zullen zijn.
  • No food to waste! Dankzij de Simply You Box hebben we veel minder afval in huis. We hebben exact genoeg vlees, groentjes, pasta, … om onze maaltijd te maken. In het verleden hadden we telkens af te rekenen met een voedseloverschot.
  • Afwisseling! Carrefour lost het gebrek aan inspiratie in de keuken op. We kiezen telkens 3 uit de 9 keuzegerechten. Zo eten we altijd gezond en lekker, maar hoeven we ook niet steeds terug te vallen op dezelfde alternatieven.
  • Prijs! We betalen 40 euro voor een box met 3 maaltijden voor 2 personen. Als we dat vergelijken met de prijs die we betaalden voor take-away of het voedsel dat we te veel kochten, doen we echt een goeie zaak.
  • Vrijheid! Je hoeft niet elke week te bestellen. Alleen als het past in je schema.
  • Leuk en gezond extraatje! Het is niet veel, maar in de carrefour box zit altijd een onverwacht en vaak gezond cadeautje. Een extra doosje appels maakt de wereld niet, maar het helpt elke week om de unboxing experience wat leuker te maken 🙂

Overtuigd? Neem dan eens een kijkje op de website van Simpy You. Er loopt momenteel een lanceringsaanbieding waarbij je 10 euro korting krijgt op de eerste bestelling.

Simply You Box Carrefour
Simply You Box Carrefour