KIDS EN TRIPS

Blog van een jong gezin dat niet al te graag thuiszit. We vullen onze dagen met uitstapjes in eigen land en ver daarbuiten. Volg hier onze avonturen…

Q is good for you

Het is niet mijn gewoonte reclame te maken voor Q-music. Als het op radio aankomt, dan is het hier al Studio Brussel wat de klok slaat. Niet in het minste omdat onzen oudsten zot staat van Sam De Bruyn.

Nee, er is maar 1 periode in het jaar dat ik Q-music een beetje apprecieer en dat is in de 2 zomermaanden. Dit alles dankzij de Q-beachhouse in Oostende!

Het is ondertussen al een beetje ons tweede verblijf geworden in de zomer. De kinderen zijn er graag want ze kunnen in het zand spelen en de volwassen zijn er graag want er is drank en het eten smaakt er (zeker dit jaar) lekker.

We proberen ons altijd te plaatsen aan het randje van het terras. Voeten in het zand, kinderen dichtbij met hun emmer en schepje, en een glaasje in de hand. Het leven kan mooi zijn en op zo’n moment zelfs evenveel voor ons als voor de klein mannen. Iedereen gelukkig! Meer moet dat niet zijn in de zomer…

Leave a Reply