KIDS EN TRIPS

Blog van een jong gezin dat niet al te graag thuiszit. We vullen onze dagen met uitstapjes in eigen land en ver daarbuiten. Volg hier onze avonturen…

PLOPSA INDOOR

Mmmm… een moeilijke om te recenseren. De plopsaparken zijn nogal geliefd hier thuis. Toch waren we een beetje teleurgesteld van het indoorpark in Hasselt. Maar omdat we dan toch eerlijk zijn, moeten we ook toegeven dat dit misschien wel te maken had met zeer hoge verwachtingen. Ergens in ons hoofd hadden we het idee om een indoor plaatsvervanger te vinden voor het outdoor park in Adinkerke en dat is eigenlijk niet realistisch.

Trip to Plopsaland Hasselt January 2010
Image by milst1 via Flickr

Plopsa Indoor is een mooi park met redelijk wat attracties. Het park is volgens mij vooral geschikt voor iets ouder kinderen. Zij kunnen er naar hartenlust en zelfstandig rondlopen van de ene naar de andere attractie. Voor de allerkleinsten vond ik het aantal attracties dan weer wat beperkt. Natuurlijk zijn er ook hier verschillende shows waarbij de verschillende figuren kinderharten stelen.

Maar Studio100 blijft wat het is en kinderen hebben dan ook niet altijd een veelheid aan attracties nodig. Plopsa Indoor is ideaal voor een namiddagje pret bij minder weer.

Reblog this post [with Zemanta]

2 thoughts on “PLOPSA INDOOR

 1. De liefhebbers van de Plopsaparken zal het wellicht niet ontgaan zijn dat er ook in Nederland (Coevorden) een variant bestaat van het Plopsa indoor park.
  Waarschijnlijk zijn jullie dan ook, net zoals wij, benieuwd wat er daar nog allemaal te beleven valt, buiten wat we hier in België allemaal al hebben.
  Vooral de ouders dan, want die zijn vaak nieuwsgezinder dan de kindjes zelf. 🙂
  Wij namen de daad bij het woord, en checkten het out.
  En ik ben blij dat ik via deze weg jullie dan ook kan tegenhouden om het NIET te doen.

  Het Plopsa indoor park in Coevorden is weliswaar nieuwer en rustiger dan zijn soortgenoot in Hasselt, maar voor de rest zijn de attracties volledig identiek, het park is zelfs kleiner.

  Het is de 350km en de laaaaaange rit dus echt niet waard, als je gewoon hetzelfde in Hasselt kan doen. Wat op zich wel een leuk park is voor kinderen vanaf 1meter. (vanaf dan mogen ze overal in)

  Bij deze zijn jullie dus gewaarschuwd. 🙂

  Veel kids & trips plezier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.