KIDS EN TRIPS

Blog van een jong gezin dat niet al te graag thuiszit. We vullen onze dagen met uitstapjes in eigen land en ver daarbuiten. Volg hier onze avonturen…

Petitpompier.be: Stoere webshop uit Oostende

Petitpompier.be: Stoere webshop uit Oostende

Petitpompier.be is ontstaan onder de vleugels van Fire Technics, een toonaangevend bedrijf in België dat onder andere brandweerwagens maakt. Sinds enkele maanden hebben ze ook een kinderafdeling bij met stoere kleding en gadgets. Naast een heleboel spullen in het brandweer-thema hebben ze ook heel wat leuke lego kleding in hun aanbod. Aangezien onze kinderen thuis kwamen met een schitterend rapport verdiende ze dus wel een extra kerstcadeautje.

Voor Kamiel kochten we een coole Lego Star Wars Cardigan en een hippe grijze sweater met Lego astronoutjes op. Hij is normaal niet superblij als hij kleding krijgt, tenzij één van zijn superhelden er op staat te schitteren. Als grote fan van Star Wars en Lego zullen beide stukken ongetwijfeld voltreffers zijn.


Voor onze dochter gingen we dan weer aan de haal met deze coole t-shirt van My Little Pony: een regenboog en een eenhoorn samen op een kledingstuk! Kan het eigenlijk nog beter?

Het was niet evident om niet meer leuke spulletjes naar huis te nemen, maar er volgen de komende maanden nog heel wat verjaardagen en feestjes 😉

Neem zeker zelf een kijkje op de webshop van petitpompier.be