KIDS EN TRIPS

Blog van een jong gezin dat niet al te graag thuiszit. We vullen onze dagen met uitstapjes in eigen land en ver daarbuiten. Volg hier onze avonturen…

7 redenen om voor een vakantiewoning te kiezen

7 redenen om voor een vakantiewoning te kiezen

Als we op reis gaan, doen we graag onze eigen zin. Een vakantiewoning huren is de perfecte manier. Dit zijn alvast 7 goeie redenen om het ook eens te proberen.

Eigen ritme

In een vakantiewoning moet niets en kan alles. Opstaan wanneer je wil, ontbijten als je zin hebt, aan het zwembad liggen of er op uit trekken. Er bestaan geen grenzen: je doet lekker wat je wil.

Shop with the locals

Geen betere manier om een land en zijn inwoners te leren kennen dan in de supermarkt en lokale winkels. Je bent verplicht om te communiceren bij het halen van een brood, vlees of groentjes. Je leert zo heel wat over een land en haar gewoontes.

Wij houden van ruimte

In een vakantiewoning heb je een eigen slaapkamer, living, keuken, badkamer, … Je kan rondlopen, kleding weghangen en zit niet onmiddellijk op elkaars schoot. De perfecte plaats om een vakantiegevoel te creëren.

Vrijheid

Je trekt er sneller op uit om de buurt te ontdekken, gaat op zoek naar leuke restaurantjes en unieke plaatsen die je binnen de muren van een hotel nooit zou ontdekken.

Samen plannen

In een vakantiewoning krijg je de tijd om samen te zijn en samen dingen te plannen: uitstapjes voorbereiden, eten maken, … Je hoeft niet in de routine van een hotel te leven en gaat zo veel bewuster en meer met je gezin communiceren.

Zwemmen

De meeste vakantiehuisjes hebben hun eigen zwembad, dus je hoeft ‘s ochtends niet vroeg op te staan om een plaatsje te bemachtigen aan het zwembad. Je hebt tijdens de dag geen last van animatoren die je komen overtuigen om deel te nemen aan één of andere dansles. Je kan gewoon samen met je gezin genieten op je eigen tempo.

Voor alle leeftijden

Een vakantiewoning heeft iets in huis voor alle leeftijden. Grootouders kunnen de buurt verkennen, terwijl de kinderen thuisblijven om te spelen in het zwembad. In een vakantiewoning vind je het beste van beide werelden.

1383377_10151874362330772_247632242_n

Zelf ook op zoek naar een vakantieplekje? Neem dan zeker eens een kijkje op de site van Interhome.

Leave a Reply