KIDS EN TRIPS

Blog van een jong gezin dat niet al te graag thuiszit. We vullen onze dagen met uitstapjes in eigen land en ver daarbuiten. Volg hier onze avonturen…

Restaurant tip: Mister Spaghetti – Roeselare

Restaurant tip: Mister Spaghetti – Roeselare

Mister Spaghetti is een restaurant in het hartje van Roeselare. Zoals de naam al zegt, kan je hier uitsluitend spaghetti eten. Een hemels restaurant dus voor Kamiel en Lilou, want uiteindelijk blijft dit toch het lievelingsgerecht van bijna alle kinderen.

Meer dan spaghetti bolognese

In het restaurant staan er wel 30 verschillende soorten spaghetti op de kaart: van de traditionele bolognese tot spaghetti met zalm of opgediend in de pan. Terwijl onze kinderen voor de meer traditionele spaghetti gingen, kozen wij voor deze opgediend in de pan. En het moet gezegd, we aten zelden betere spaghetti.

Mister Spaghetti - Roeselare

De inrichting is wat je kan omschrijven als een huiselijk/industriële sfeer: gezellig, maar toch open en met veel lichtinval. Door de open keuken kan je de chef alle gerechten zien bereiden.

Schermafbeelding 2016-03-15 om 07.49.40

#Kidsentrips – proof?

Helemaal! Niet alleen door de spaghetti is dit een kindvriendelijke restaurant, maar ook door de vriendelijke bediening en de place-mats waarmee de kinderen aan de slag kunnen. Kamiel en Lilou kregen ook spaghetti-vriendelijke en stoere slabbetjes tijdens hun maaltijd. Elke ouder weet wat een bord spaghetti met de kleren van je kids kan doen. Het restaurant straalt bovendien ook huiselijkheid uit, waardoor kinderen zich er onmiddellijk thuis voelen.

Tip! Maak zeker een reservatie. Wij gingen over de middag en zijn later moeten terugkeren omdat het restaurant helemaal volzet was.

Praktisch

Nonnenstraat 12 – Roeselare
Website: klik hier
Telefoon: 051 80 15 84

Roeselare

Wist je dat je in Roeselare heel wat leuke kinderwinkels kan vinden? Mister Spaghetti is dus ideaal om te combineren met een leuke shopping namiddag met het gezin. Bovendien zijn er regelmatig evenementen in het centrum. Neem dus zeker een kijkje op de facebook-pagina van Shopping Roeselare.

Leave a Reply