KIDS EN TRIPS

Blog van een jong gezin dat niet al te graag thuiszit. We vullen onze dagen met uitstapjes in eigen land en ver daarbuiten. Volg hier onze avonturen…

Luxe in Zeeland: Parc Ganuenta – Colijnsplaat

Luxe in Zeeland: Parc Ganuenta – Colijnsplaat

Of we een nieuwe vakantiehuisje in Zeeland wilden uittesten? Ja, graag! Een luxe kinder- welnessvilla voor 6 personen? Ok, we zijn onderweg!

Er ging natuurlijk iets meer tijd over, maar toen we de vraag kregen van het pas geopende Parc Ganuenta waren we meteen heel enthousiast. Wie ons blog volgt, weet dat we graag naar Nederland trekken voor korte tripjes. Het was reeds onze 2e keer Zeeland in 2 maand, maar de regio gaat gelukkig nooit vervelen. Gezien de comfort van het huisje, kozen we bewust voor een relax vakantie deze keer. Geen volgepropt programma, maar gewoon genieten van elkaar en de omgeving.

Parc Ganuenta

Het vakantiehuis ligt in Colijnsplaat op 1.45 uur rijden van Oostende. Van Colijnsplaat sta je in een kwartiertje in Zierikzee, naar Renesse en Yerseke rij je ongeveer een half uurtje. Colijnsplaat is een klein, maar gezellig dorpje met enkele restaurantjes, maar ook een supermarktje, bakker en beenhouwer. Dus alles wat je nodig hebt op vakantie

Parc Ganuenta is uiterst rustig gelegen vlakbij de Schelde. Het park heeft naast de 6 persoonsvilla’s, ook nog huisjes van 8 tot 12 personen. Ga zeker eens op de website kijken naar de 12persooonsvilla’s. Deze hebben 6 slaapkamers met aparte badkamer en een indoor zwembad! Ideaal om met vrienden of familie te bezoeken.
Zeeland

Kindervilla

De naam van “kindervilla met wellness-faciliteiten” wekte hoge verwachtingen bij ons (net als de foto’s op de website), maar deze werden helemaal ingelost. Bij het ontwerpen, bouwen en afwerken van de villa is duidelijk zeer goed nagedacht. Elke vierkante meter is optimaal benut, zodat je overal een gevoel van ruimte en rust hebt.

Ook voor de kinderen is dit een paradijs. Dat zie je in onderstaand foto-verslag:
Zeeland
13659158_10154272681830772_7926438129029799936_n
Zeeland
Zeeland
Zeeland
Zeeland
Zeeland
Zeeland
Zeeland

Er is natuurlijk ook aan de ouders gedacht. In één van de twee badkamers is er een sunshower en boven is er een sauna. Zo kan je, eens de kindjes in bed liggen, ook even heerlijk relaxen.
Sunshower - Parc Ganuenta
Sauna - Parc Ganuenta

De omgeving

Parc Ganuenta is het ideale vakantiehuis als je wil relaxen en uitwaaien, maar ook in de omgeving valt er best wat te beleven. Wij waren aangenaam verrast door de shopping mogelijkheden in Zierikzee en de levendigheid van Renesse. In die laatste stad kan je trouwens ook zeehonden spotten en lekker eten in één van de vele beachbars. Verder stond er bij ons ook een bezoekje aan Port Zelande (Center Parcs) en Goes op het programma. Ook Deltapark Neeltje Jans is een mogelijkheid, maar hier gingen we reeds naartoe tijdens een vorig verblijf.
Zeeland

Een fietstocht langs de Schelde is natuurlijk ook een absolute must-do! Je kan fietsen huren bij Parc Ganuenta.

Zeeland

Praktische informatie

Parc Ganuenta
http://www.ganuenta.nl/

Ganuenta 27, , 4486 PL Colijnsplaat
+31 113 – 693 127