KIDS EN TRIPS

Blog van een jong gezin dat niet al te graag thuiszit. We vullen onze dagen met uitstapjes in eigen land en ver daarbuiten. Volg hier onze avonturen…

Fun!Fun!Fun!

Op een verdwaalde landweg tussen Bredene en De Haan balken de ezels en vroemen de gocarts! Halt! Roepen mijn mannen in koor, gedwee draait de bakfiets de Kruishoeve op! “Mijn mond valt open van verbazing, waw zeg, zo een mooi plekske!”

We vleien ons op het mooie en verzorgde terras en de kindjes kunnen niet rap genoeg op de toffe speeltuin zitten…. Er staan gocarts en traktors in de garage, de kids hebben maar te nemen! Als ze uitgespeeld zijn kan je es een kijkje nemen bij de ezeltjes, schapen, paarden,… of zelfs het aangelegde wandelpad van een kilometer afstappen…Zo kan je de wafels, ijsjes en boerkes (lekkere biertjes!) afstappen.

Je kan hier ook allerlei feestjes geven (al is het binnen in de veranda wel nogal oubollig), snacks eten maar voor ons is het vooral een plekje waar wij nog heeeeeeel veel gaan vertoeven voor een vroege apéro of lekker 4-uurtje! Er zijn ook kamers en vakantiehuisjes, het lijkt allemaal kleinschalig en persoonlijk.

Nee mama! Wij willen nog niet naar huis klinkt het in koor! Geen probleem kidies! Wij ook niet

Meer info op www.kruishoeve.be

2 thoughts on “Fun!Fun!Fun!

Leave a Reply

Your email address will not be published.