KIDS EN TRIPS

Blog van een jong gezin dat niet al te graag thuiszit. We vullen onze dagen met uitstapjes in eigen land en ver daarbuiten. Volg hier onze avonturen…

Kidsentrips.be invites: Kapitein Winokio

Kidsentrips.be invites: Kapitein Winokio

De show van Kapitein Winokio gisteren in Gent was een beetje speciaal… Niet omdat het zijn eerste “ABC doe maar mee” show was in 2017, wel omdat de we hier ons eerste #kidsentrips blogevent hadden. Op vraag van de organisator nodigden we enkele family- en mamablogs uit in Capitole Gent als vooruitblik voor de show van de Kapitein in Kursaal Oostende. Onder andere Leukewereld.be, Momrunsthecity.be, mamaexpert.be en Mamaabc.be tekende present.


Al van bij het begin van de show was duidelijk dat de kapitein, mevrouw Poes en hun muzikanten er ongelooflijk veel zin in hadden. Ik heb een zaal vol kinderen zelden zo uit hun dak zien gaan. Het alfabet is super herkenbaar voor bengels van alle leeftijden en dat maakt dat ze ook helemaal mee zijn vanaf de eerste noot. Kapitein Winokio zorgt tijdens de show voor heel wat lachende gezichtjes, maar maakt ook tijd voor een intiem knuffelmomentje.

Na de show volgde nog een grote verrassing, want enkele van de aanwezige bloggers kregen de kans om de kapitein en zijn team in levende lijve te ontmoeten in de backstage. Eén van de kindjes hield er een “instant crush” op mevrouw Poes aan over. Het hoeft dan ook niet gezegd dat de iedereen het superleuk vond.

Wij gaan op 5 maart nog eens kijken in Kursaal Oostende. Komen jullie ook?