KIDS EN TRIPS

Blog van een jong gezin dat niet al te graag thuiszit. We vullen onze dagen met uitstapjes in eigen land en ver daarbuiten. Volg hier onze avonturen…

Kapitein Winokio: ABC – zing maar mee

Kapitein Winokio: ABC – zing maar mee

Hoera! Kapitein Winokio trekt weer door het Vlaamse land met een volledig nieuwe show. Natuurlijk heeft hij weer zijn trouwe handlangers Mevrouw De Poes en de Muziekmatrozen met zicht mee. Je kan ABC, zing maar mee van Kapitein Winokio op 15 januari zien in Capitool Gent en op 5 maart in Kursaal Oostende.

Waarom je naar deze nieuwe show van Kapitein Winokio moet gaan zien? Wij geven je alvast 4 redenen:

1 – Het mag eens wat anders zijn

Ik geef het eerlijk toe. Een beetje K3 of Prinsessia in de auto kan ik wel verdragen, maar als we voor een lange rit staan: dan kiezen we vaak voor Kapitein Winokio. Zijn liedjes zijn altijd leuk om naar te luisteren, klinken heel wat minder commercieel en er zitten soms wel wat grappen voor de in ouders verborgen. Je kroost in hun jonge jaren naar Kapitein Winokio laten luisteren, is een garantie op een goede muzieksmaak later.

2 – Meer dan een concert

ABC, zing maar mee is meer dan zomaar een concert. De Kapitein moet samen met zijn muziekmatrozen het alfabet onder de knie krijgen. Verwacht je dus aan een heel alfabet met stoere zeemanswoorden. Kapitein Winokio, Mevrouw Poes en de muziekmatrozen jongleren met de letters van het alfabet.

3 – Sfeer, sfeer en nog meer sfeer

Wie al eens naar een optreden van Kapitein Winokio is geweest, weet wat een feest je mag verwachten. De Kapitein en zijn handlangers krijgen zonder problemen alle kinderen van hun stoel en aan het dansen. Meestal zijn er ook een aantal ouders die zich niet helemaal kunnen inhouden… (waaronder ik)

4 – Het echte werk

Een show van Kapitein Winokio zie je het best in een echte grote theaterzaal. Dit maakt het geheel des te indrukwekkend voor de kinderen. Bovendien ben je zeker van een perfect geluid en mooie lichtshow wat de sfeer alleen maar ten goede komt.

ABC, zing maar mee van Kapitein Winokio speelt op 15 januari in Capitool Gent en op 5 maart in Kursaal Oostende. Twee ideale steden om te combineren met een daguitstap: shoppen in Gent of lekker uitwaaien aan zee in Oostende zorgen voor een topdag vol quality time.