KIDS EN TRIPS

Blog van een jong gezin dat niet al te graag thuiszit. We vullen onze dagen met uitstapjes in eigen land en ver daarbuiten. Volg hier onze avonturen…

Product van de week: Quechua Verlichting Clic Kampeerset Tent

Product van de week: Quechua Verlichting Clic Kampeerset Tent

We gingen deze week kamperen in de Westhoek en namen de Quechua Verlichting Clic Kampeerset Tent mee in onze tent. Waarom dat een absolute meevaller was, lees je hieronder:

 • Handig in gebruik

  Even de magneet over de tent gooien en dan is het enkel binnen nog “klik” en je tent baadt in het licht. Er zijn drie verschillende sterktes qua licht mogelijk en je kan het lampje in verschillende posities plooien waardoor het bijvoorbeeld ook een ideaal leeslampje wordt.

Bekijk het hier zelf:

 • Makkelijk om mee te nemen

  De kampeerset is heel licht, klein en alles kan in een klein zakje. Veel plaats heb je er dus niet voor nodig.

 • Snel opladen op verschillende manieren

  De lampjes laden enorm snel op. Het oplaadplaatje heeft een USB-aansluiting. Hiermee kan je dus opladen met een stopcontact, met je computer, met een sigarettenaansteker,… Verder kan je 5 lampjes samen opladen op één oplaadplaatje door ze op elkaar te klikken.

 • Niet alleen bruikbaar in de tent

  Je kunt de lampjes makkelijk overal op vastmaken of gewoon meenemen. Veilig wandelen in het donker? Met één van deze lampjes op je kleren vast geclickt zien ze je van ver komen. Ook voor nachtelijke uitstapjes naar het toilet zouden we geen handigere lampjes kunnen bedenken.

 • Ideaal met kinderen

  Het lampje beschikt ook over een rode lichtstand: ideaal als nachtlampje. Buiten slapen met de geluiden van de natuur kan soms best een beetje eng zijn en dan zorgt zo’n rode sfeer voor een zalig gevoel van veiligheid. Zijn de kindjes in dromenland? Dan kan je hun lichtje uitschakelen zonder geluid van opengaande ritsen. Met één druk op de knop van de bijgeleverde afstandsbediening gaat het licht uit.

Alles weten over de Quechua Verlichting Clic Kampeerset Tent? klik hier.

Leave a Reply