KIDS EN TRIPS

Blog van een jong gezin dat niet al te graag thuiszit. We vullen onze dagen met uitstapjes in eigen land en ver daarbuiten. Volg hier onze avonturen…

Instax mini 70: voor herinneringen die blijven

Instax mini 70: voor herinneringen die blijven

We waren een tijdje geleden op zoek naar het perfecte fototoestel om mee te nemen op onze trips. Echter sinds we beiden met een meer dan degelijke smartphone rondlopen, voelen we minder en minder de nood om een echte camera aan te schaffen. Voor de blog werkt dit perfect, maar er zijn ook nadelen. Als lid van de smartphone generatie verdwijnen er heel wat herinneringen in onze telefoon, tot ze er toevallig weer uit komen en sommige verdwijnen zelfs helemaal.

Instax Mini 70

We waren dan ook zeer enthousiast toen we de instax mini 70 mochten testen. Het toestel werkt een beetje zoals een polaroid, maar dan beter. Je ziet een moment dat je voor eeuwig wil vastleggen, je neemt de camera in de hand, richt en drukt op de knop. Enkele minuten heb je een herinnering voor het leven. Klinkt poepsimpel, en dat is het ook! De Instax mini 70 heeft echter ook wat speciale features zoals verschillende modussen (landschap, portret, …), een zelfontspanner, maar ook een selfie modus. Het toestel heeft een spiegeltje vooraan en de selfie modus zorgt voor de perfecte instellingen. Omdat het oog ook wat wil is de instax mini 70 verkrijgbaar in 6 kleuren. Wij waren onmiddellijk fan van het coole blauwe design.

 

Herinneringen houden

Met 2 kinderen in huis gaat alles zo snel. Ze krijgen beide vaak zoveel prikkels dat ze soms te weinig stilstaan bij wat echt belangrijk voor hen is. Vanaf nu hebben zowel Kamiel als Lilou een “instax mini 70 herinneringen slinger” in hun kamer. Ze hangen hier, naar eigen keuze, foto’s aan van hun vriendjes, belangrijke momenten in hun leven, uitstapjes en misschien wel ooit van ons. De foto’s bekijken neemt hen weer even mee in de tijd. Zo staan ze weer stil bij de mooie momenten in het leven.

New photo by Pieter Hens / Google Photos

Nog meer weten over de Instax Mini? Neem dan snel hier een kijkje!