KIDS EN TRIPS

Blog van een jong gezin dat niet al te graag thuiszit. We vullen onze dagen met uitstapjes in eigen land en ver daarbuiten. Volg hier onze avonturen…

Last-minute cadeautip: inkleurbare sweater van JBC

Last-minute cadeautip: inkleurbare sweater van JBC

De eindejaarsperiode staat ook wel gelijk aan cadeautjestijd. Voor 2 kleine verwende nestjes is het niet altijd makkelijk om iets origineels te kopen, maar gisteren werden Kamiel en Lilou toch meer dan aangenaam verrast. Ze kregen van hun tante en nonkel een witte sweater van JBC. Niets speciaals? Toch wel!

Bij de sweater horen immers textielstiften om in te kleuren en er staan enkel zwarte outlines op van tekeningen. Je hebt onder andere sweaters met een print van de ruimte, auto’s, palmbomen of een prinses. Normaal zijn onze kids niet razend enthousiast als ze kleertjes als cadeau krijgen, maar nu stonden ze te springen van opwinding. Het duurde dan ook niet lang alvorens ze aan de slag gingen om hun trui in te kleuren.

New photo by Pieter Hens / Google Photos

Enkele tips om het inkleuren goed te laten verlopen:

  • Stop een kussen in de sweater zodat de tekening goed is opgespannen
  • Steek tussen de tekenoppervlakte en het kussen een plankje zodat ze op een vlak oppervlak kunnen kleuren. Op deze manier wordt je kussen ook niet vuil
  • Verwittig je kroost er op voorhand van dat ze met textielstiften aan de slag gaan en ze dus moeten opletten met de kleding die ze aanhebben.

Wij waren hier alvast zeer blij met het resultaat.

New photo by Pieter Hens / Google Photos
New photo by Pieter Hens / Google Photos

 

De sweaters zijn te koop in je favoriete JBC winkel of via de webshop van JBC.