KIDS EN TRIPS

Blog van een jong gezin dat niet al te graag thuiszit. We vullen onze dagen met uitstapjes in eigen land en ver daarbuiten. Volg hier onze avonturen…

Indoor speelpark: De Wonderlamp

Aangezien het afgelopen maandag verschrikkelijk slecht weer was, trokken we met de kinderen naar De Wonderlamp, een indoor speeltuin in Aartrijke. Het was misschien niet het beste idee ooit om op een feestdag naar een indoor speeltuin te gaan, want het was meer dan druk.

De Wonderlamp heeft een mooi en zeer ruim aanbod aan speelplekken voor de kinderen en er is een apart hoekje voor kindjes jonger dan 5 jaar. Onze kinderen hebben zich 2 uurtjes volledig kunnen uitleven, toch denk ik niet dat ze ons in De Wonderlamp snel gaan terug zien:

  • De cafétaria was pure chaos..Er was niet alleen te weinig plaats voor alle ouders, maar het was er ook wanordelijk: Plateau’s werden niet snel opgehaald, stoelen en tafels stonden overal verspreid, …
  • Aanschuiven voor een drankje was een kleine marteling. Het selfservice systeem vereist dat iedereen zijn eigen drankje zoekt en zelf opent alvorens te kunnen betalen, wat volgens mij de efficiëntie niet echt bevorderd. Bovendien was het personeel onderbemand, waardoor hun humeur (mss wel begrijpelijk) niet echt top was.
  • Het speakersysteem werd niet alleen gebruikt om de nummers van bestelling door te geven, maar ook voor interne communicatie omtrent plateau’s etc.
  • Rondrijdende fietsjes zorgen in zo’n drukte alleen maar voor ongelukken en verdrietige kinderen.

We klinken misschien als muggenzifters, maar in indoorspeelparken worden ouders al te vaak behandeld als overbodige extra. Bezorg ons tijdens die 2 uurtjes een aangename omgeving om iets te drinken en de kans om even bij te praten. Meer is er niet nodig om ons te veranderen in tevreden en terugkerende klanten. Het lawaai nemen we er met plezier bij (we hebben immers ook zelf kinderen).

Praktisch:

De Wonderlamp
Dorpwegel 4
Aartrijke

Inkom: < 6 : € 6

www.dewonderlamp.be

Leave a Reply