KIDS EN TRIPS

Blog van een jong gezin dat niet al te graag thuiszit. We vullen onze dagen met uitstapjes in eigen land en ver daarbuiten. Volg hier onze avonturen…

De beste ijsjes van de Belgische kust

De beste ijsjes van de Belgische kust

Zomer aan zee! Dat staat gelijk aan minstens één ijsje per dag. We gingen daarom samen met jullie op zoek naar de beste ijssalons van de Belgische kust. Ontdek hieronder onze top 5!

 1. Gelato Maxzim – Oostende

  Deze ijsjesverkoper is ondertussen al een begrip in Oostende en ver daarbuiten. Maxzim staat garant voor gigantische bolletjes, leuke toppings en heel veel smaken.

  Hertstraat – Oostende

 2. Sint Catherine – Nieuwpoort

  Het “Sint Catherine”-team staat garant voor heerlijk vers en ambachtelijk bereid roomijs met verse hoevemelk, sorbets en een vlotte bediening. De yoghurtijs is een must-eat als je in Nieuwpoort bent.

  Zeelaan 230, Nieuwpoort

 3. Glacier de la Poste – Knokke Heist

  Bij een bezoekje aan Knokke-Heist moet je hier zeker een ijsje gaan eten. Glacier de la Poste is een begrip in Knokke-Heist en Duinbergen.

  Zeedijk Het Zoute 718, Knokke-Heist

 4. IJs Rene – De Haan

  Al meer dan 50 jaar maakt IJs Rene eigentijdse ijsjes met hart en ziel. De passie van dit familiebedrijf straalt af op hun heerlijke producten.

  Weststraat 26 – 8420 De Haan

   

 5. ‘t Zoet Genot – Oostduinkerke

  Dit ijs- en koffiehuis werd geboren uit de passie van haar uitbaters. Naast de ijsjes kan je er ook terecht voor koffie en taart.

  Zeedijk 476, Oostduinkerke

Leave a Reply

Your email address will not be published.