KIDS EN TRIPS

Blog van een jong gezin dat niet al te graag thuiszit. We vullen onze dagen met uitstapjes in eigen land en ver daarbuiten. Volg hier onze avonturen…

Hotel Eburon: Perfecte uitvalsbasis voor citytrip in Tongeren

Hotel Eburon: Perfecte uitvalsbasis voor citytrip in Tongeren

Hotel Eburon is het bekendste hotel van Tongeren en is gelegen in een voormalig klooster. Als je weet dat ‘Different minded’ en ‘out of the box’ de basiswaarden zijn die dit design hotel wil uitstralen, zou je er misschien niet onmiddellijk met je kroost naartoe trekken. Onterecht! Wij zochten uit waarop Hotel Eburon de perfecte plek is voor een citytrip met kinderen naar Tongeren.

New photo by Pieter Hens / Google Photos

Ruime familiekamer

In de zeer ruime kamer was er plek voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Naast een zalig tweepersoonsbed, was er voor de kinderen een leuk stapelbed. De kamer was ruim genoeg om de kinderen enige bewegingsruimte te geven. Onze tekengraage dochter was ook zeer blij met de bureau op de kamer. Bovendien waren de kamers op het uiteinde van de gang gelegen: op deze manier hadden we geen geluidsoverlast van gasten die in de avond wat later op stap gingen.

Perfecte ligging

Hotel Eburon is gelegen in het hartje van de stad. Je staat binnen enkele minuutjes bij het standbeeld van de Ambiorix op de grote markt van Tongeren, maar ook de winkelstraten en musea liggen vlakbij. Het hotel zelf maakt deel uit van een winkelcentrum dat aan een heuse heropleving bezig is. Naast een H&M vind je hier ook enkele lokale winkels en restaurants. Ook het toerismebureau ligt op amper 50 meter.

Klantvriendelijkheid

Het moet iets typisch Limburgs zijn, maar het personeel in het hotel was uiterst vriendelijk. Van de medewerkers bij de receptie tot aan het onthaal iedereen liep rond met een glimlach op zijn of haar gezicht.

Zelf een nachtje boeken in Hotel Eburon? Klik hier voor meer informatie.