KIDS EN TRIPS

Blog van een jong gezin dat niet al te graag thuiszit. We vullen onze dagen met uitstapjes in eigen land en ver daarbuiten. Volg hier onze avonturen…

6 keer herfstvakantie in Oostende

6 keer herfstvakantie in Oostende

Oostende is onze thuisstad en daar zijn we trots op. Als er tijdens de herfstvakantie dan nog eens een super aanbod is voor families met kinderen dan worden we helemaal enthousiast. Weet je nog niet wat doen tijdens de herfstvakantie, neem je agenda dan maar: het is in Oostende dat je moet zijn.

Er Was Eens…

28/10 – 02/11
Leopoldpark

Het Leopoldpark wordt tijdens de herfstvakantie omgetoverd tot sprookjeswereld vol elfjes, trollen, prinsen en prinsessen. Je kan er elke dag van 14.00 tot 18.00 uur verschillende straatacts, theatervoorstellingen, workshops en verhalen ontdekken. Een sprookjeswandeling voor de ganse familie. Op dinsdag 31 oktober is er een speciale nocturne tot 20.00 uur.

De Spiekpietjes Expo: Een heel jaar Spiekpietjes

28/10 – 06/12
Fort Napoleon

Elk jaar bij het vallen van de blaadjes trekken de allerkleinste helpertjes van Sinterklaas de wereld rond. Daar zoeken ze uit wie er lief is geweest en wat er op de verlanglijstjes van de kinderen staat. De wintermaanden zijn voor Sinterklaas, de Zwarte Pieten en de Spiekpietjes best druk. Maar weten jullie ook wat die Spiekpietjes doen als de verjaardag van de sint voorbij is en alle schoentjes weer in de kast staan?

Oktoberfoor

06/10 – 05/11
centrum Oostende

De Oktoberfoor palmt vier pleinen in: het Wapenplein, de Groentemarkt, het Mijnplein en het Sint-Petrus- en Paulusplein. In totaal zijn er maar liefst 75 attracties. Tijdens Halloween zijn er tal van verrassingen te ontdekken.

Ghost Rockers

30/10
Kursaal Oostende

Mila, Jonas, Charlie, Alex en Jimmy gaan vanaf september 2017 op toer door heel Vlaanderen! Laat je onderdompelen in een show vol spanning, avontuur en geheimen, en zing samen met de Ghost Rockers mee met hun allergrootste hits.

Nacht van de Magie

31/10
Kursaal Oostende

Voor de derde keer op rij komt deze fantastische goochelshow naar Oostende voor Halloween. Dit spektakel wil je niet missen! Special guest Jacques Vermeire waagt zich op het podium als… goochelaar!

De efteling sprookjesmusical – De Gelaarsde Kat

03/11
Kursaal Oostende

Ga mee naar een sprookjeswereld waarin De Gelaarsde Kat laat zien hoe hij bij een arme molenaarszoon terecht is gekomen. De twee raken bevriend en de kat belooft de molenaarszoon alles wat hij zich maar kan wensen. Het enige wat de kat daarvoor wil hebben, zijn mooie kleren en leren laarzen. Wat zou De Gelaarsde Kat van plan zijn? Zal hij zijn belofte nakomen? Of krijgt dit verhaal een ander staartje?

8 thoughts on “6 keer herfstvakantie in Oostende

Leave a Reply

Your email address will not be published.