KIDS EN TRIPS

Blog van een jong gezin dat niet al te graag thuiszit. We vullen onze dagen met uitstapjes in eigen land en ver daarbuiten. Volg hier onze avonturen…

Familieparadijs Eede: een namiddagje ouderwets familieplezier

Familieparadijs Eede: een namiddagje ouderwets familieplezier

Een zondagnamiddag zonder plannen. Meer was er niet nodig om ons te overtuigen om een ritje te maken naar het familieparadijs in Eede. We vertrokken zonder enige verwachtingen, maar beleefden toch een topnamiddag. Familieparadijs Eede bestaat uit 3 zaken:

  • ‘t Krekeltje: Pannenkoekenhuisje, kinderboerderij, in- & outdoor speelplein
  • De Kreeke: Restaurant met grote buitenspeeltuin
  • Victoriadoolhof: 3 verschillende doolhoven, go-carts en avonturenparcours

We begonnen onze namiddag met een pannenkoeken-lunch bij ‘t Krekeltje. De kinderen konden zich uitleven in de speeltuin alvorens de lekkere pannenkoeken op te peuzelen. Na een bezoekje aan de kinderboerderij begonnen we aan het echte werk. Kamiel vindt het fantastisch om de weg te zoeken in een doolhof, dus we staken al snel de straat over naar het Victoriadoolhof.
Familieparadijs Eede
Familieparadijs Eede

We waren even verbaasd over de grote omvang, maar begonnen vol goede moed aan het grote doolhof. We dwaalden een goeie 45 minuten rond alvorens we de uitgang vonden. De kinderen vonden het heerlijk. De fonteintjes die je onderweg tegenkomt, maken het extra leuk: ze worden geactiveerd door sensoren en zorgden telkens voor de nodige animo. Daarna gingen we allemaal het avonturendoolhof in: uitdagend voor de kinderen en leuk voor mama en papa. Afsluiten deden we op het go-cart parcours. De car wash en het tankstation waren hier grote toppers bij de kinderen.

Familieparadijs Eede
Familieparadijs Eede

We brachten uiteindelijk een 4-tal uur door in het familie-paradijs en hadden zelfs niet de tijd om alles te doen. We beleefden wel een namiddag pure quality-time voor zowel groot als oud. Ons zien ze hier zeker nog terug.

Alle info: klik hier
Familieparadijs Eede