Getest en goedgekeurd: Decathlon EasyBreath

Onze kinderen zijn grote fans van snorkelen. Ze vinden het uiterst fascinerend om onder water te speuren naar visjes, maar met een traditionele snorkel was dat niet zo makkelijk voor hen. Ze sukkelden van het ene probleem naar het andere: water in de bril, water in de snorkel, … Toen Decathlon ons vroeg of we hun nieuwe Easybreath wilden testen in Costa Rica moesten we dus niet lang nadenken.

De mensen rondom ons keken een beetje raar toen we hun Easybreath aantrokken, maar ze waren al snel jaloers.

3 redenen waarom iedereen een Decathlon Easybreath zou moeten hebben:

  1. Met de Easybreath kan je gewoon door je neus ademen. Dit is natuurlijk veel aangenamer voor kinderen. Hun neus en mond zitten ook mooi in het masker, waardoor ze nooit meer last hebben van water in hun mond en ze rustig heel de tijd kunnen snorkelen.
  2. Het masker van de Easybreath zorgt voor een optimaal gezichtsveld van 180°. Dus: geen hinder van lastige tussenstukken, maar optimaal zicht om de onderwaterwereld te verkennen.
  3. Met een gewone snorkel is het voor kinderen zeer moeilijk om te duiken. De Easybreath is zo ontworpen dat er geen water in de snorkel kan. Je kan dus gewoon even onder water duiken en verder snorkelen.

Onze Easybreath gaat vanaf nu mee op al onze reizen. Zelfs onze “snorkelgids” in Costa Rica vertoonde heel wat interesse… Jammer genoeg is er geen Decathlon in Costa Rica.

Meer info: klik hier

Comments 1
  • Wat een onwijs handig ding zeg, ken ik nog helemaal niet. Binnenkort een Decathlon hier in de buurt, dus ga er zeker even naar kijken, dank je voor de tip.

Leave a Reply