KIDS EN TRIPS

Blog van een jong gezin dat niet al te graag thuiszit. We vullen onze dagen met uitstapjes in eigen land en ver daarbuiten. Volg hier onze avonturen…

Disneyland Paris Sand Magic – Strand Oostende

Deze zomer verhuist het jaarlijke zandsculpturenfestival aan de Belgische Kust voor het eerst naar Oostende. Het was de wens van de organisator om het festival echt op het strand te organiseren en Oostende bleek hier de juiste keuze. Op een site van meer dan 10.000m2 werkten meer dan 20 sculpteurs rond het thema Disneyland Paris, met als speciale gasten Remy en Emile uit Ratatouille.

In het totaal zijn er meer dan 150 sculpturen te bewonderen met het kasteel van Doornroosje (12m hoog) als uitschieter. Daarnaast zijn werkelijk alle Disney helden, prinsessen en marvels te bewonderen. Je loopt langs Buzz Lightyear, Bliksem McQueen, Assepoester en ga zo maar door. Het hoeft niet gezegd dat onze kinderen onder de indruk waren van dit festival.

Tijdens de komende 2 maanden zullen er bij een bezoek aan Disneyland Paris Sand Magic ook live sculpteurs aan het werk te zien zijn. Zo krijg je een goed idee hoe deze artiesten aan het werk gaan en wordt het festival elke dag nog een beetje groter.

Een bezoek aan het festival neemt een goed uur in beslag en kan gecombineerd worden met een drankje in de mooie spiegeltent.

Fotoverslag: klik hier

Praktische info:
Disneyland Paris Sand Magic
28 juni > 31 augustus
Strand Oostende
Meer info

Kinderen tussen 4 en 11: 8 euro
Volwassenen: 12 euro

TIP: Bij aankoop van een ticket ontvang je een magische prijs voor uw volgende bezoek aan Disneyland Paris : 1 dag ticket vanaf 45,00 euro. Boekbaar op disneylandparis.be vanaf 1 juli.

DSCN1248

 

DSCN1227

Leave a Reply