KIDS EN TRIPS

Blog van een jong gezin dat niet al te graag thuiszit. We vullen onze dagen met uitstapjes in eigen land en ver daarbuiten. Volg hier onze avonturen…

Verjaardagsfeest: De Toverplaneet

Verjaardagsfeest: De Toverplaneet

Vrijdag wordt onze oudste zoon 5 jaar. Voor ons de ideale gelegenheid om een eerste echt verjaardagsfeestje te organiseren met zijn vriendjes van de klas. Aangezien het volop winter is en het niet echt een schitterend idee is om 15 kleuters los te laten in huis, trokken we met de olijke bende naar de indoor speeltuin De Toverplaneet. We hadden op voorhand een verjaardagstafel inclusief 2 drankjes en pannenkoeken gereserveerd.

toverplaneetWe gaan enkele keren per jaar naar De Toverplaneet en we kunnen deze speeltuin alleen maar aanbevelen. Er is een grote variatie aan speeltoestellen en ook voor de kleine kleuters is er een apart stukje. Dus denk maar volop aan klimrekken, glijbanen, een speeltrein, een springkasteel en nog wel enkele andere zaken. Vanaf we in de speeltuin zijn aangekomen hebben de kleuters zich dol geamuseerd. Al na enkele minuten kwamen de eerste kindjes met een mooi rood hoofdje vertellen dat ze het toch wat te warm hadden. De drankjes en pannenkoeken kwamen op het ideale moment zodat ze alle 15 even konden bekomen om het laatste 1.5 uur het beste van zich zelf te geven.

Voor ouders die ook overwegen om een verjaardagsfeestje te organiseren in een indoorspeeltuin hebben we toch enkele tips:

  • Zorg dat de kleuters geen te warme kledij aanhebben
  • Ga voor gemakkelijke schoenen die snel aan- en uit kunnen
  • Heb altijd een balpen bij de hand zodat je elk drankje kan voorzien van de juiste naam
  • Maar vooral: laat de kleine kapoenen hun gang gaan.

Voor de mama’s en de papa’s is er trouwens gratis wifi, zodat je nog wat kan werken terwijl de kinderen zich te pletter amuseren!

Contactgegevens:
http://www.detoverplaneet.be/
Legeweg 88 – 8200 Brugge – Tel.:0478/22 69 29

Leave a Reply