KIDS EN TRIPS

Blog van een jong gezin dat niet al te graag thuiszit. We vullen onze dagen met uitstapjes in eigen land en ver daarbuiten. Volg hier onze avonturen…

De WASBAR brunch

De WASBAR brunch

foto 1 (4)

Zaterdagavond een zwaar feestje en zondagmiddag gaan brunchen met twee kleine kinderen… Het klinkt als een absurd idee, maar in ons geval zijn dat meestal de beste. Een tripje naar de WASBAR  stond al lang op het programma, dus met een lichte kater en wat pijnlijke voeten lieten we Oostende achter ons richting Gent.

Aangekomen in de WASBAR was al snel duidelijk dat dit een zaak naar ons hart is. Voor de leken: Dries en Yuri waren ooit de winnaars van “Topstarter” op VRT. WASBAR is de mix tussen een wassalon en een leuke plek om iets te drinken/eten, …

We namen plaats in een leuk retro-salon achteraan in de zaak en voelden ons eigenlijk onmiddellijk thuis: uiterst vriendelijk personeel, kranten op tafel en een interieur dat niet zou misstaan in onze living. Hoewel de zaak quasi vol zat, merkte je op geen enkel moment iets van de drukte. De muziek (in dit geval: Jamie Cullum) maakte voor ons het plaatje compleet.

Maar niet vergeten, we waren hier voor de brunch. Een glaasje cava bleek de ideale manier om onze kater door te spoelen alvorens aan het echte werk te beginnen. Het buffet was rijkelijk gevuld met zowel warme (eitjes, vol-au-vent, …) als koude (mozzarella, geitekaas, gerookte zalm, …) gerechtjes. Daarnaast had je natuurlijk ook de “casuals” als chocoladebroodjes, stokboord en croissants. Hoewel alles super lekker en verzorgd was, kwam de echte climax toch pas op het eind: als dessert krijg je een heerlijke wafel met slagroom.

Families met kinderen zijn misschien niet het ultieme publiek voor een concept als de WASBAR, maar door de sfeer en de huiselijkheid die er heerst in de zaak voelden we ons wel onmiddellijk thuis. De kindjes hoefden niet bang te zijn om wat luider te praten of zelfs even rond te gaan kijken.

Wij zijn alvast overtuigd: we willen een WASBAR Oostende en wel snel!

Praktisch:

  • Een brunch kost € 18 per persoon en is inclusief glaasje Cava en een wafel als dessert.
  • Je hebt een WASBAR in Gent, Antwerpen en Kortrijk.
  • Reserveren is een must en doe je via http://www.wasbar.com

foto 3 (3) foto 2 (6)

Leave a Reply