KIDS EN TRIPS

Blog van een jong gezin dat niet al te graag thuiszit. We vullen onze dagen met uitstapjes in eigen land en ver daarbuiten. Volg hier onze avonturen…

De Piepkes Betogen… Live!

De Piepkes Betogen… Live!

Wie af en toe een kijkje neemt op deze blog weet dat onze kinderen (en wij) grote fans zijn van De Piepkes. Dit Gentse trio bestaat uit Pieter-Jan De Smet, Frederik Sioen en Roland van Campenhout en bezingt de kleine en grote problemen van de kleinste onder ons.

Sinds enkele weken ligt hun 2e plaat “De Piepkes betogen…” in de winkel en daart hoort natuurlijk een tournée bij. Wij gingen een kijkje nemen CC De Kleine Beer in Beernem. De Piepkes speelden nummers uit hun eerste twee platen en waren gedurende de show hun geestige zelf. Denk hierbij aan flauwe moppen op kindermaat (en dat bedoelen we positief), aangepaste hoofddeksels per nummer en dubbelzinnige grapjes voor de ouders.

Het echte dansfeest begon bij “Matroos Viane” uit de eerste plaat. Tijdens dit nummer neemt Sioen de kinderen al marcherend door de zaal en op het podium. Een meer dan geslaagd optreden van een vooral meer dan geslaagde 2e plaat.

De favoriete nummers van onze kinderen op de nieuwe plaat zijn:

  • De sokken
  • Veel Dier
  • Ik wil nog niet naar huis
  • Boos

Lees hier meer over onze favoriete plaatjes in de auto.

Zelf naar De Piepkes gaan kijken? Hun concertagenda vind je hier!

 

Leave a Reply