KIDS EN TRIPS

Blog van een jong gezin dat niet al te graag thuiszit. We vullen onze dagen met uitstapjes in eigen land en ver daarbuiten. Volg hier onze avonturen…

Dag Visjes allemaal!

Voor ons bezoek aan Sealife wisten we niet helemaal wat te verwachten. Ok, er zitten daar zeehondjes, pinguïns en allerlei vissen, maar we vroegen ons vooral af of deze ook een peuter van 2,5 konden boeien. Na hem een hele week te hebben opgewarmd was hij in het weekend meer dan warm voor een bezoek aan Sealife in Blankenberge.

En, eerlijk zoals wel zijn, we kunnen dit alleen maar een meevaller noemen. Hij was van de eerste minuut onder de indruk van alle vissen rondom hem. Om nog eens eerlijk te zijn, of het nu gele, blauwe of groene waren, zolang ze maar rondzwommen was hij al meer dan tevreden. Toch waren er speciale vermeldingen voor mijnheer de haai, de reuzenkrabben en de schilpad. Na een voedzaam* tussendoortje waren we klaar voor het buitengedeelte.

Hier had onze bengel opvallend veel aandacht voor de zieke zeehondjes: “Hoe komt dat mama?”, “De zeehondjes hebben honger”,… Daarna trokken we nog naar de otters, de pinguïns en stond er nog een educatieve show met zeeleeuwen en –honden op het programma.

Toen we naar huis gingen kregen alle visjes dezelfde boodschap mee: “dag visje, tot morgen”.

Voor herhaling vatbaar!

4 thoughts on “Dag Visjes allemaal!

  1. It’s very trouble-free to find out any matter on web as compared to books,
    as I found this paragraph at this website. asmr 0mniartist

Leave a Reply

Your email address will not be published.