KIDS EN TRIPS

Blog van een jong gezin dat niet al te graag thuiszit. We vullen onze dagen met uitstapjes in eigen land en ver daarbuiten. Volg hier onze avonturen…

Cactus Festival op kindermaat

Het voorbije weekend hebben we een bezoekje gebracht aan het Cactus Festival in Brugge. Dit festival aan het Minnewaterpark staat bekend als een echt familie-festival dus trokken we er met onze twee spruiten op uit.

bandjes

Aangezien zo’n festival toch wat lawaai met zich meebrengt, zorgden we natuurlijk voor de juiste gehoorbescherming voor de twee kleinste festivalgangers.

foto 2 (5)

We waren amper 2 minuten op het festivalterrein of onze dochter had haar al onder handen laten nemen door de dames van de gezinsbond.

lilouhaar

Nog geen twee minuten laten passeerden we de grime-stand dus ook daar moesten we even halt houden.

Lilouroos

Eens het betere haar- en grimeerwerk achter de rug was, konden we ons concentreren op de muziek. De zoon is een grote fan van School is Cool dus die moesten we echt meepikken.

schoolsicool

Na het concert moesten we natuurlijk naar de merchandising voor een School is Cool t-shirt op kindermaat.

foto 1 (3)

Ook qua eten is Cactusfestival een topper. De kindjes hielden het met frietjes eerder traditioneel, maar voor de mama’s en de papa’s zijn er ook wraps, wok, pasta, … .

Een meer dan geslaagd dagje, zowel voor ouders als kinderen!

Wil je ook eens met je kinderen naar een festival? Volgende week zaterdag krijgen kinderen tot en met 12 jaar (vergezeld van hun ouders) gratis toegang tot het Woosha-festival op het strand in Oostende. Terwijl de kinderen ravotten op het strand, kunnen de ouders optredens meepikken van oa School is Cool, The Subs, Daan, Marble Sounds en nog veel meer.

Alle info: http://www.woosha.be

 

Leave a Reply