KIDS EN TRIPS

Blog van een jong gezin dat niet al te graag thuiszit. We vullen onze dagen met uitstapjes in eigen land en ver daarbuiten. Volg hier onze avonturen…

The Wild Wild West in Disneyland Paris met Buffalo Bill

The Wild Wild West in Disneyland Paris met Buffalo Bill

Na jaren op het verlanglijstje hadden we bij ons vorige bezoek aan Disneyland Paris eindelijk tickets geboekt voor de “Buffalo Bill” show in Disney-village. Bij deze westernshow onder leiding van de befaamde Buffalo Bill wordt het publiek onderverdeeld in 4 kampen en krijgt iedereen een hoed met de kleur van zijn ploeg. De tribunes zijn opgesteld rond een arena zodat je van overal perfect zicht hebt op het spektakel met cowboys, indianen en verschillende Disney-figuren. Met enig geluk kan je ook zelf de show stelen tijdens een schietwedstrijdje.

New photo by Pieter Hens / Google Photos

In het eerste deel van de show word je vooral verwend door verschillende stunts met paarden, maar het hoogtepunt is het tweede deel. Hier nemen de verschillende teams met cowboys en indianen het tegen elkaar op in verschillende proeven terwijl het publiek wordt opgejut door de kapiteins. De zaal, stond samen met ons, al snel in lichterlaaie. Hoewel ons team 2 proeven kon winnen, moesten we de eindzege toch aan het rode team laten.

New photo by Pieter Hens / Google Photos
New photo by Pieter Hens / Google Photos

Eten en drinken tijdens de Buffalo Bill Show

Uniek is dat je tijdens deze 2 uur durende show ook een lekkere Texaanse maaltijd krijgt voorgeschoteld. Denk hierbij aan chili con carne, maïsbrood, mixed grill met onder andere ribbetjes en kip en ijs met appeltaart als afsluiter. Tussendoor word je beker regelmatig bijgevuld met bier of Cola.

New photo by Pieter Hens / Google Photos

Meer info over deze show? Klik hier

Plan je een bezoek aan Disneyland Paris? Neem dan zeker een kijkje op deze blogs met onze tips en tricks voor Disneyland Paris!