KIDS EN TRIPS

Blog van een jong gezin dat niet al te graag thuiszit. We vullen onze dagen met uitstapjes in eigen land en ver daarbuiten. Volg hier onze avonturen…

Eten met kinderen: Brasserie ‘t Heuvelhof

Eten met kinderen: Brasserie ‘t Heuvelhof

Een hapje gaan eten moet zowat één van onze favoriete bezigheden zijn in het weekend (en ook wel eens tijdens de week). Met twee kinderen is het niet altijd evident om een geschikt restaurant te vinden en elke week een babysit is ook niet helemaal ons ding.

heuvelhof1

‘t Heuvelhof  is één van onze favorieten. In dit restaurant hebben ze een aparte speelkamer die recent helemaal werd vernieuwd: fleurige kleurtjes, grote legoblokken, een speciaal zachte vloer, speelconsoles en niet onbelangrijk voor de ouders geluidsisolerende muren. Onze kinderen waren alvast onder de indruk.
Heuvelhof - speelhoek

In de zomer hebben ze ook nog eens een groot buitenterras met springkasten, glijbanen, … allemaal mooi onderverdeeld per leeftijdscategorie. Een enorm pluspunt is dat het interieur van het restaurant niet aanvoelt als een super-kindvriendelijk restaurant, zodat je ook echt gezellig aan tafel kan.

Toen we hier aten (reserveren is een aanrader) lagen de aangepaste placemats met kleurplaten en potloodjes reeds klaar op tafel. Tijdens het bestellen waren onze kindjes druk aan het spelen in de speelkamer, maar de ober had ze mooi op tijd verwittigd toen het eten klaar was, zodat ze perfect op tijd aan tafel kwamen opdagen. Als je weet dat het eten dan ook nog lekker is en de prijs zeker niet buitensporig, dan kan je alleen maar concluderen dat dit restaurant een “must do” is voor ouders met kinderen.

‘t Heuvelhof heeft aan zijn deur het bordje van “Winnaar Horeca Awards – Kindvriendelijkste Horecazaak in België” en wat ons betreft is dat meer dan verdiend.

Meer info?
Brasserie ‘t Heuvelhof
Oostendestraat 394 – 8820 Torhout
T 050 21 50 01 – E heuvelhof@telenet.be

Website – Facebook

Op zoek naar meer kindvriendelijke restaurants: Neem een kijkje op ons “board” op Pinterest: Klik hier!

Leave a Reply