KIDS EN TRIPS

Blog van een jong gezin dat niet al te graag thuiszit. We vullen onze dagen met uitstapjes in eigen land en ver daarbuiten. Volg hier onze avonturen…

Aangekomen!

We hadden het op voorhand kunnen raden, maar Costa Rica is niet bij de deur. Na een reis van ongeveer 35 uren zijn we deze middag (plaatselijke tijd) geland in Liberia. We vertrokken woensdagochtend vanuit Zaventem naar New York , vandaar naar Atlanta en vlogen dan, na een nachtje slapen in een hotel bij de luchthaven, door naar onze eindbestemming.

Kamiel en Lilou hebben de reis wonderwel overleefd zonder enige verveling. De toestellen van Delta Airlines beschikten over genoeg entertainment om zowel de kinderen als ons bezig te houden. Het ideale moment om wat films (The Drop in mijn geval, Boyhoud in het geval van de vrouw) in te halen en wat nieuwe HBO series (Silicon Valley is een aanrader) te ontdekken. Ook het huiswerk van de zoon voor deze week zit er al op, vanaf morgen kan zijn kerstvakantie ook beginnen 😉

De eerste uren op Costa Ricaans grondgebied waren nog aan de sobere kant. We pikten onze huurwagen (Daihatsu Terios) op en gingen op zoek naar ons eerste hotel, een Best Western op 14km van de luchthaven. Het spannendste moment van de dag nam ik voor mijn rekening door ons fototoestel te vergeten in het verhuurkantoor. Even paniek, maar gelukkig met een goede afloop.

Onder het motto: “je moet op reis eten, wat je in België niet vindt” sloten we onze dag af met Burger King.

Morgen begint het echte werk, met een wandeltocht door het natuurpark ‘Rincon de la Vieja’. Lees: regenwoud, hot springs, watervallen en een vulkaan. We zijn er klaar voor!

Leave a Reply

Your email address will not be published.