KIDS EN TRIPS

Blog van een jong gezin dat niet al te graag thuiszit. We vullen onze dagen met uitstapjes in eigen land en ver daarbuiten. Volg hier onze avonturen…

4x doen in Zeeland: Camping Scheldeoord

4x doen in Zeeland: Camping Scheldeoord

Wie onze blog een beetje volgt, weet dat we zeer regelmatig een weekendje boeken in Nederland. Ook tijdens het Pinksterweekend trokken we naar onze noorderburen, meer bepaald camping Scheldeoord in Zeeland. Niet dat we grote kampeerders zijn, maar een leuke stacaravan in een oase van rust leek ons wel ideaal voor een weekendje onthaasten. Over de camping schrijven we later nog een aparte review, maar we geven nu al graag 4 dingen die je zeker moet doen, wanneer je verblijft in Camping Scheldeoord.

1. Tropical Zoo

Tropical Zoo was een eerste verrassing tijdens ons verblijf. We wisten niet helemaal goed wat te verwachten, maar werden meer dan aangenaam verrast door het aanbod. De Tropical Zoo bestaat uit 3 delen: de tropische zoo, een dino-expo en een kids jungle. Het was vooral dat laatste deel dat een groot succes was bij onze kinderen. In deze mini-jungle klimmen kinderen over en door water. Een zwembroek is dus een absolute must. Je brengt makkelijk 3 uur door in de Tropical Zoo.

Meer info: klik hier

IMG_4407 IMG_4417 IMG_4420 IMG_4428 IMG_4429

 2. De Stoomtrein Goes – Borsele + Mini-trein

De authentieke stoomtrein is een leuke manier om een bezoek te brengen aan het centrum van Goes en het spoorwegmuseum. Wij namen de trein vlakbij de Tropical Zoo en gingen helemaal tot in Goes. Je hebt de kans om in verschillende klasses te zitten: van een 1e klasse privé-coupé tot 3e klasse met houten banken. De trein is op-en-top onderhouden en een hele beleving voor kinderen.

Naast het station in Hoedekenskerke vind je op domein Pluimweide een mini-trein die over een spoor van 800 meter rijdt. Een aanrader en het ideale moment om even te verpozen terwijl de kinderen rondjes rijden.

Meer info: klik hier

IMG_4449 IMG_4452 IMG_4454 IMG_4457IMG_4468

 

3. Deltapark Neeltje Jans

Op een 40-tal minuutjes rijden van Camping Scheldeoord kan je een bezoek brengen aan Deltapark Neeltje Jans. Dit park stond al even op ons lijstje en we hadden dus best hoge verwachtingen. Hoewel de kinderen zich kostelijk amuseerden, kon het park bij ons de verwachtingen niet helemaal inlossen. Er waren verschillende, leuke zaken zoals de glijbanen, de zeehonden- en zeeleeuwenshow en het mini Delta-park, maar het geheel heeft wat nood aan actualisatie en een rode draad. Het voelde ons te veel als enkele losse zaken bij elkaar, maar eerlijk is eerlijk: de kinderen hoorden we absoluut niet klagen.

Meer informatie: klik hier

IMG_4499 IMG_4497 IMG_4492

 4. Surfschool Domburg

Domburg is een leuk stadje op een halfuurtje rijden van Camping Scheldeoord. We combineerden een wandeling langs de promenade met een mini-surfles in de surfschool van Domburg.

Meer info: klik hier

IMG_4514 IMG_4511 13133137_10153477960706479_4698418650383295276_nCamping Scheldeoord

Wil je ook eens enkele dagen ontsnappen aan de drukte? Neem dan zeker eens een kijkje op de site van camping Scheldeoord. Wij sliepen in een staancaravan voor 6 personen, zo hadden de kinderen elke een aparte slaapkamer.

Praktisch:

Camping Scheldeoord
Landingsweg 1
4435 NR Baarland

 

 

 

 

Leave a Reply