KIDS EN TRIPS

Blog van een jong gezin dat niet al te graag thuiszit. We vullen onze dagen met uitstapjes in eigen land en ver daarbuiten. Volg hier onze avonturen…

3 kindvriendelijke hotels in Oostende

3 kindvriendelijke hotels in Oostende

De mensen die ons een beetje kennen, weten dat we een grote voorliefde hebben voor onze thuisstad Oostende. We kunnen iedereen dan ook een weekendje in dé stad aan zee wel aanbevelen. Er valt op elke moment van het jaar wel wat te beleven. En ja, het strand en de zee die zijn er altijd! We tippen met plezier enkele uiterst kindvriendelijke hotels voor een zalig verblijf met het hele gezin.

Upstairs Hotel

Dit pareltje opende vlak voor de zomer van 2018 de deuren en lijkt recht uit New York of Berlijn weg gelopen… Upstairs is het eerste urban hotel van de kust en het concept werd tot in de puntjes doorgetrokken. Er zijn verschillende type kamers, maar de prijzen vallen zeer goed mee. In laagseizoen kan je met wat geluk een kamer boeken vanaf 60 euro. De blikvanger is de lobby van dit hotel: naast een vintage spelconsole, een voetbal- en pingpongtafel kan je er ook naar beneden duiken van de flashy gele glijbaan.

Een kijkje nemen: klik hier

Ostend Hotel

In het hartje van Oostende centrum bevind zich het Ostend Hotel. Dit hotel onderging de laatste jaren heel wat renovaties en zal ook de komende jaren blijven vernieuwen. Wat het hotel zo kindvriendelijke maakt? De vele familiekamers met de nodige ruimte voor het hele gezin, maar vooral de vernieuwde en grote speelruimte naast de (ook al vernieuwde) gezellige bar. Hier kan de kroost zicht uitleven, terwijl mama en papa nagenieten met een drankje. Aanrader!

Meer zien. Klik hier!

Hotel Bero

Een klassieker in Oostende, maar ook verrassend kindvriendelijk. Dit ****hotel ligt pal in het centrum op amper 50 meter van strand en zee. Hotel Bero heeft niet alleen ruime familiekamers, maar ook een zwembad en leuke speelkamer. Voor de mama en papa is er een coole whiskeybar en wellness. Ook het ontbijt is een absolute topper om je dag stevig en goed te beginnen.

Ontdek Hotel Bero! Klik hier

Leave a Reply

Your email address will not be published.